Εκπαίδευση

Share Button

Η εκπαίδευση που παρέχετε από την academy4all γίνετε με τους εξής τρόπους:

Προγραμματισμένα σεμινάρια

Τα προγραμματισμένα σεμινάρια διεξάγονται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες προμηθεύονται με το υλικό του σεμιναρίου, σημειώσεις, λυμμένες και άλυτες ασκήσεις και απτικοακουστικό υλικό. Η εκπαίδευση πραγματοποιήτε από καθηγητές με πιστοποιημένες γνώσεις και εκπαιδευτική εμπειρία. Οι συμμετέχονταις αρχικά παρακολουθούν την θεωρία του σεμιναρίου και στη συνέχεια με τη καθοδήγηση του καθηγητή λύνουν κατάλληλες ασκήσεις στον υπολογιστή ώστε να αναπτύξουν σωστά τις απαραίτητες τεχνικές που διδάσκονται στη θεωρία, με σκοπό η εκμάθηση να πραγματοποιείται στις ώρες του σεμιναρίου.

Online Live σεμινάρια

Στα Online σεμινάρια συμμετέχουν όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν σε κάποιο προγραμματισμένο σεμινάριο λόγω απόστασης ή εχουν περιορισμένο χρόνο. Πραγματοποιούνται έπειτα από συνενόηση του ενδιαφερόμενου και του καθηγητή για τις μέρες και ώρες του σεμιναρίου. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο μέσω TeamViewer και άλλων κατάλληλων λογισμικών ώστε ο συμμετέχοντας να μπορεί να βλέπει την οθόνη του καθηγητή και το αντίστροφο. Επίσης υπάρχει δυνατότητα να πάρει ο καθηγητής τον έλεγχο του υπολογιστή του συμμετέχοντα όταν και εφόσων χρειαστεί, και να σταλθνούν αρχεία εκατέρωθεν

Εταιρική εκπαίδευση

Απευθύνεται σε εταιρίες που θέλουν να επιμορφώσουν το δυναμικό τους. Τα σεμινάρια μπορούν να πραγματοποιηθούν έπειτα από συνεννόηση στις μέρες και ώρες που θα συμφωνηθούν στις εγκαταστάσεις μας ή στις εγκαταστάσεις της εταιρίας. Οι εταιρίες μπορούν να επιδωτηθούν για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου με την επιδότηση του OAEΔ ΛΑΕΚ 0,24%

Ατομική εκπαίδευση

Απευθύνεται σε όσους έχουν περιορισμένο χρόνο ή/και είναι από απόσταση και δεν μπορούν να επιλέξουν κάποιο προγραμματισμένο σεμινάριο. Η εκπαίδευση μπορεί να πραγματοποιηθεί επέιτα από συνεννόηση με τον καθηγητή. Προτείνεται ελάχιστος χρόνος εκπαίδευσης την εβδομάδα 3ώρες. Ο καθηγητής αναλύει τη θεωρία στον εκπαιδευόμενο και παρακολουθεί την εξέλιξή του είτε δια ζώσης στις εγκαταστάσεις μας είτε μέσω Internet διαδικτυακά. Επίσης δίνει λυμμένες και άλυτες ασκήσεις στον εκπαιδευόμενο ο οποίος θα πρέπει να μελετήσει και να λύσει μέχρι το επόμενο προκαθορισμένο ραντεβού.

Εκπαίδευση με Video

H academy4all καθώς ξεκίνηση από εταιρία elearning εκπαίδευσης καινοτομεί στον τρόπο εκπαίδευση μεσω Video. Η μέθοδος αυτή έχει το πλεονέκτημα ότι είναι η πιο ευέλικτη μέθοδος εκπαίδευσης καθώς ο εκπαιδευόμενος μπορεί να έρθει στις εγκαταστάσεις μας όποτε έχει λίγο ελεύθερο χρόνο και να παρακολουθήσει να κατάλληλα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια που είναι σε μορφή Video. Επίσης για οποιαδήποτε απορία προκύψει μπορεί να απευθυνθεί στον καθηγητή που είναι εκείνη την ώρα εκεί. Η μέθοδος αυτή πέραν του πλεονεκτήματος της ευελιξίας που προσφέρει έχει και το μικρότερο κόστος συμμετοχής.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Θεσσαλονίκη, τ.κ. 54627

    26ης Οκτωβρίου, 26

  • +30 2315553444, 6947161562

Εγγραφή στο newsletter μας

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε το newsletter μας και να είστε ενήμεροι για όλες τις νέες προσθήκες σεμιναρίων!

newspaper templates - theme rewards

Scroll Up