Solidworks Proffesional

Share Button
Στο σεμινάριο SolidWorks Professional θα μάθετε να χρησιμοποιείτε το SolidWorks σε βάθος. Το σεμινάριο χωρίζεται σε δύο κύκλους εκπαίδευσης, Advanced Part Modeling και Assembly.

Στον πρώτο κύκλο διδάσκονται τεχνικές σχεδίασης όπως Multibody Solids, Sketching with Splines, Advanced Sweeping, Working with Curves, Boundary Feature and Lofting και πολλές άλλες advanced τεχνικές σχεδίασης.

Οι τεχνικές σχεδίασης Multibody Solids, θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη σχεδίαση των προϊόντων σας μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τις τεχνικές αυτές κάθε προϊόν της εταιρίας σας ανεξάρτημα από τον αριθμό των εξαρτημάτων που διαθέτει σχεδιάζεται μέσα σε ένα part!. Έτσι μπορείτε να σχεδιάζετε τα εξαρτήματα με αναφορές πάνω σε άλλα και να οδηγείτε με αυτόν τον τρόπο τη μορφή και το μέγεθός τους. Έπειτα αποθηκεύετε τα εξαρτήματα σε ξεχωριστά αρχεία για να τα χρησιμοποιήσετε σε άλλα προϊόντα σας ή για να δημιουργήσετε συναρμολογήματα. Είναι φανερό ότι χρησιμοποιώντας Multibody Solids, αποφεύγονται λάθη κατά την σχεδίαση των εξαρτημάτων και μειώνεται ο συνολικό χρόνο σχεδίασης στο μισό! Παράλληλα οι τεχνικές Multibody Solids σε συνδιασμό με τις τεχνικές boolean operations θα σας εισάγουν στις τεχνικές για τη σχεδίαση μητρών και καλουπιών, που είναι προυπόθεση για την παρακολούθηση του σεμιναρίου Mold Design (σεμινάριο για τη σχεδίαση καλουπιών) και Weldments (σεμινάριο για τη σχεδίαση συγκωλητών κατασκευών).

Οι τεχνικές Sketching wth splines, Advanced Sweeping, Working with Curves, Boundary and Lofting κ.α, θα σας δώσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να σχεδιάσετε προϊόντα με κυρτές μη γραμμικές επιφάνεις πολύπλοκης γεωμετρίας. Θα είστε σε θέση να σχεδιάζετε μεταξύ άλλων προϊόντα όπως αντλίες, φτερωτές, συρμάτινα εξαρτήματα οποιαδήποτε μορφής-ελατήρια, καταναλωτικά προϊόντα (μπουκάλια, ηλεκτρικές συσκευές, παιχνίδια, πλαστικά προϊόντα. κ.α). Οι τεχνικές Sweep, Boundary, Loft σε συνδιασμό με Splines αποτελούν τη βάση για τη βιομηχανική σχεδίαση και προϋπόθεση για την παρακολούθηση του σεμιναρίου Surface Modeling (σεμινάριο για τη σχεδίαση μοντέλων επιφανειών).

Στο δεύτερο κύκλο διδάσκονται τεχνικές συναρμολόγησης και σχεδίασης σε επίπεδο assembly όπως, Advanced Mate Techniques, συναρμολόγηση Top-Down, Assemby Features, Smart Features, Smart Fasteners, Using Configurations, Assembly Editing, Layout-based Assembly Design, Διαχείριση μεγάλων συναρμολογημάτων κ.α.

Με τις τεχνικές Advances Mate θα μάθετε να συναρμολογείτε τα εξαρτήματα με πολύ γρήγορο και ευχάριστο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα με τη χρήση των τεχνικών Smart Mate-Mate Reference προσετάρετε τα mate πάνω στα εξαρτήματά σας και αυτά συναρμολογούνται αυτόματα κατά την εισαγογή τους στο assembly στις θέσεις που επιλέγετε. Με τις τεχνικές Mechanical Mate, θα μάθετε να χρησιμοποιείτε mates όπως gear mate, rank pinion, slot mate, screw mate, cam mate, καθώς επίσης και εισαγωγή ιμάντα ή αλυσοτροχού, και θα είστε σε θέση να προσομοιώνετε την μετάδωση της κίνησης μέσω γραναζιών,οδοντωτοτού τροχού-κανόνα, αλυσοκινήσεων-ιμαντοκινήσεων, οδηγητικής καμπύλης και τροχίσκου, σπειρώματος καθώς επίσης και συνδυασμό αυτών απαραίτητες γνώσεις για τη σχεδιομελέτη οποιασδήποτε μηχανής.

Η τεχνική Top-Down assembly είναι απαραίτητη γνώση για κάθε μηχανικό-σχεδιαστή που είναι μέλος ή θέλει να γίνει μέλος σε κάποιο τμήμα R&D. Σκοπός της τεχνικής είναι να συναρμολογείτε τα προϊόντα της εταιρίας σας σχεδιάζοντας ταυτόχρονα τα εξαρτήματα μέσα σε περιβάλλον assembly! κατάλληλη τεχνική για την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Εφόσον καταλήξετε στη μορφή των εξαρτημάτων σας άμεσα μπορείτε να προβείτε σε κινηματική ανάλυση και βέβαια στη λίστα τεμαχίων (BOM-Bill Of Material) και τη δημιουργία κατασκευαστικών σχεδίων ώστε να προχωρήσει η παραγωγή τους.

Με τη χρήση των Smart Fasteners, μπορείτε να συναρμολογείτε κοχλίες, ροδέλες και περικόχλια συτόματα με πραγματικά ελάχιστα clicks.

Η συνολική διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 30 ώρες και πραγματοποιείτε το λιγότερο σε 6 μέρες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε και τους δύο κύκλους εκπαίδευσης ή να επιλέξετε όποιον επιθυμείτε.

Η εκπαίδευση του SolidWorks σε επίπεδο Proffesional προϋποθέτει ότι έχετε ολοκληρώσει τη βασική εκπαίδευση Essentials. Απευθύνεται σε όλους τους σχεδιαστές-μηχανικούς που εργάζονται επαγγελματικά στο τμήμα CAD ή R&D εταιρίας ή διαθέτουν εταιρεία που εντάσσεται στον γενικότερο κλάδο της κατασκευής.

Αποκτήστε την επαγγελματική πιστοποίηση CSWP. Εφόσον ολοκληρώσετε την εκπαίδευση θα είστε σε θέση να δώσετε την εξέταση για τη διεθνή πιστοποίηση CSWP. Η Αcademy4all σας προετοιμάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επιτύχετε στην εξέταση και να αποκτήσετε την πιστοποίηση CSWP, ενισχύοντας το βιογραφικό σας σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό.

Online εκπαίδευση. Το σεμινάριο διδάσκεται και online live. Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι επίσης 30 ώρες και πραγματοποιείτε το λιγότερο σε 6 μέρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για την εκπαίδευσή σας.

Για τα προγραμματισμένα μας σεμινάρια μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα μας στο Facebook ή κάνοντας εγγραφή στο Newsletter μας.

Υλικό-σημειώσεις. Παρέχoνται σημειώσεις σε έντυπη μορφή, λυμένες και άλυτες ασκήσεις, καθώς επίσης και DVD με επεξηγηματικά videos.

 

 

newspaper templates - theme rewards

Scroll Up