SOLIDWORKS CAM Standard

SOLIDWORKS CAM Standard

Εκπαίδευση CAM στο SOLIDWORKS
Σεμινάριο στο SOLIDWORKS CAM Standard

Στο σεμινάριο SOLIDWORKS CAM Standard της Academy4all, θα μάθετε να εκπονείτε το πρόγραμμα για τη καθοδήγηση κέντρων κατεργασίας 2.5 αξόνων, με τη βοήθεια του λογισμικού CAMWORKS που ενσωματώνεται στο SOLIDWORKS

Το SOLIDWORKS CAM αποτελεί ένα πανίσχυρο αυτοματοποιημένο λογισμικό για την εισαγωγή κατεργασιών πάνω σε εξαρτήματα CAD

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης, θα μάθετε τον κώδικα G-code, θα γνωρίσετε το interface του SOLIDWORKS CAM και θα μάθετε να ορίζεται το αρχικό τεμάχιο, το σύστημα συντεταγμένων, τα κοπτικά εργαλεία καθώς επίσης και όλες τις pre processing διαδικασίες.

Έπειτα ανάλογα με τη μορφή του εξαρτήματος θα μάθετε να εισάγετε τις κατεργασίες όπως Rough Milling, Finish Contour Milling, Face Milling, Drilling, Center Drilling, Counterbore, Countersingk, Multi-Step Hole, Tap, Engraning, χειροκίνητα ή με αυτόματο τρόπο.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο σετάρισμα των κατεργασιών και των κοπτικών εργαλείων με τη χρήση των Technology Database, ώστε να αποθηκεύετε το πρόγραμμα κατεργασιών που έχετε δημιουργήσει και να το χρησιμοποιείτε ξανά σε άλλα παρόμοια εξαρτήματα.

Τέλος θα μάθετε να παράγετε τον κώδικα G-code αυτόματα και να προσομοιώνετε ολόκληρη της κατεργασία μέσω πολλών εύχρηστων λειτουργιών post processing.

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου SOLIDWORKS CAM Standard είναι 20 ώρες και πραγματοποιείται σε 5 μέρες.

Αποκτήστε την πιστοποίηση SOLIDWORKS CAM CSWP-CAM. Εφόσον ολοκληρώσετε την εκπαίδευση θα είστε σε θέση να δώσετε την εξέταση για τη διεθνή πιστοποίηση SOLIDWORKS CAM CSWP-CAM. Η Academy4all σας προετοιμάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επιτύχετε στην εξέταση και να αποκτήσετε την πιστοποίηση, ενισχύοντας έτσι το βιογραφικό σας.

On line εκπαίδευση. Όλα μας τα σεμινάρια διδάσκονται και online live για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν σε κάποιο προγραμματισμένο σεμινάριο

Leave a reply

newspaper templates - theme rewards

Scroll Up