SOLIDWORKS Sheet Metal

SOLIDWORKS Sheet Metal

Σχεδιάστε μεταλλικά ελάσματα στο SOLIDWORKS
Σεμινάριο στο SOLIDWORKS Sheet Metal

Στο σεμινάριο SOLIDWORKS Sheet Metal της academy4all θα μάθετε να σχεδιάζετε κατασκευές από λεπτά φύλλα ελασμάτων (Sheet Metal). Οι κατασκευές με στραντζαριστά φύλλα λαμαρίνας είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες και ευρείας χρήσης.

Στο σεμινάριο SOLIDWORKS Sheet Metal θα μάθετε να σχεδιάζετε στραντζαριστά εξαρτήματα με τη χρήση εντολών όπως Base Flange, Edge Flange, Mitter Flange, Hem κ.α και στη συνέχεια να παράγετε το ανάπτυγμα του ελάσματος, απαραίτητο για την κοπή της λαμαρίνας.

Έπειτα θα μάθετε να μετατρέπετε συμβατικά Solid Bodies σε Sheet Metal parts (Convert Sheet Metal), καθώς επίσης να διαχειρίζεστε Multibody Sheet Metal parts. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα Forming Tools για τη δημιουργία πρεσσαριστών διαμορφώσεις πάνω στο έλασμα. Τέλος θα μάθετε τεχνικές για να σχεδιάζετε κυλινδρικά και κωνικά ελάσματα.

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου SOLIDWORKS Sheet Metal είναι 20 ώρες και πραγματοποιείται σε 5 μέρες

Αποκτήστε την πιστοποίηση SOLIDWORKS CSWPA-Sheet Metal. Εφόσον ολοκληρώσετε την εκπαίδευση θα είστε σε θέση να δώσετε την εξέταση για τη διεθνή πιστοποίηση SOLIDWORKS CSWPA-Sheet Metal. Η Academy4all σας προετοιμάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επιτύχετε στην εξέταση και να αποκτήσετε την πιστοποίηση, ενισχύοντας έτσι το βιογραφικό σας.

On line εκπαίδευση. Όλα μας τα σεμινάρια διδάσκονται και online live για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν σε κάποιο προγραμματισμένο σεμινάριο

Leave a reply

newspaper templates - theme rewards

Scroll Up